Αρχική » Δράσεις » Ευχαριστήριο σχετικά με συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου “Έλα να σου μιλήσω για τον τόπο μου!”

Ευχαριστήριο σχετικά με συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου “Έλα να σου μιλήσω για τον τόπο μου!”

Το σχολείο μας πραγματοποίησε και έζησε ένα μοναδικό ταξίδι στον τόπο του, τον γνώρισε καλύτερα και τον διαφήμισε όπως του άξιζε!

Η ιδέα του υποδιευθυντή του σχολείου μας, κ. Σπύρου Λαζαρόπουλου, στην αρχή του σχ.  Έτους, να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Πειραματικού Λυκείου Πατρών και να εμπλακούμε στο Δίκτυο Σχολείων με θέμα : « έλα να σου Μιλήσω για τον τόπο μου» βρήκε πρόσφορο έδαφος, υιοθετήθηκε κι έγινε πράξη. Εκλεκτοί Συνάδελφοι του σχολείου μας, έδωσαν την ψυχή τους, οργάνωσαν τις δράσεις και βοήθησαν τους μαθητές μας να ζήσουν μοναδικές στιγμές μέσα από αυτό το ταξίδι. Απόλαυσαν το ταξίδι μέχρι να φτάσουν στην παρουσίαση του έργου τους, τόσο διαδικτυακά την Πέμπτη 18-4-2024, τα τμήματα:  Γ1 ,Γ2 ,Γ3, Δ1 ,Δ2 ,Δ3, Ε1, Ε2, Ε3 με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς,  όσο και δια ζώσης το Σάββατο 20-4-2024, τα τμήματα ΣΤ1, ΣΤ2  στην Πάτρα, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς κ. Κατσή Σοφία, κ. Κοτσώνη Χριστίνα και  κ. Γιώργο Τσικρίκη,

Τα παιδιά μας έγιναν ομάδα, αναδείξανε τα ταλέντα τους, καλλιέργησαν δεξιότητες, γνώρισαν βιωματικά τον τόπο τους, ξεπέρασαν τα όρια του σχολείου μας και εμπράκτως βοήθησαν την εξωστρέφεια του σχολείου. Η γνώση δεν κατακτάται μόνο μέσα στην τάξη, η γνώση είναι πολλά και παντού!

Τον συντονισμό του συνόλου των εκπαιδευτικών ανέλαβε η Εκπαιδευτικός Αγγλικών ΠΕ06 κ Κατσή Σοφία, την οποία ιδιαιτέρως την ευχαριστώ για την άρτια επιμέλεια και διοργάνωση κάθε δράσης. Οι εκπαιδευτικοί μας ανταποκρίθηκαν με μεράκι και όραμα εμπνέοντας και τους μαθητές μας. 

Τις δράσεις οργάνωσαν:

 ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Ε3,  ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΚΥΡΛΑ, ΑΙΜΗΛΙΑ ΣΚΟΡΔΑΛΗ Γ1 Γ2 , ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΓΑΤΣΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, ΚΑΛΑΜΠΡΕΖΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Γ3 Δ2 Δ3 Δ1, ΚΑΤΣΑΜΠΟΥΛΑ ΟΛΓΑ Ε1, ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ  ΜΠΕΝΑΡΔΗ Ε2, ΚΟΤΣΩΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΤΣΙΚΡΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤ1, ΣΤ2,  ΚΑΤΣΗ ΣΟΦΙΑ ΣΤ1, ΣΤ2 , ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤ2.

Όμως αυτό το σχολείο δεν είναι μόνο του! Έχει πολύτιμο βοηθό του τον  Σύλλογο Γονέων με την αμέριστη βοήθεια του προέδρου τους , κ. Βασίλη Μπαλάσκα.Από τις ενέργειές του για τις βιντεοσκοπήσεις, όσο και την φροντίδα του για τη δωρεάν μετάβαση  των παιδιών και των εκπαιδευτικών στο συνέδριο στην Πάτρα.Η ιδέα να ονομάσουμε τον όμιλο Μουσικής του σχολείου μας,  σε « ΄Όμιλο Μουσικής ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ»  ήταν δική του και τον ευχαριστούμε! Θερμά ευχαριστούμε όλους τους γονείς!

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Μικελόπουλο για τις πολύτιμες πληροφορίες που παραχώρησε με τη  συνέντευξή του στους μικρούς μαθητές μας, για τα κτήρια που κοσμούν την πόλη του Πύργου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ Αριστείδη Παναγιωτόπουλο, τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Αντώνη Χρυσανθακόπουλο και την αντιδήμαρχο Πολιτιστικών Δράσεων, κ. Αθηνά Ηλιοπούλου για την θερμή υποδοχή στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας, των μαθητών της Γ δημοτικού και των εκπαιδευτικών τους.

Επίσης θερμά ευχαριστούμε  την κ. Ηρώ Ρήγα για την πολύτιμη βοήθειά της στην οργάνωση  και πραγματοποίηση της μοναδικής συνέντευξης στην ΕΡΑ Πύργου. με τον σπουδαίο Ηλείο Συνθέτη, κ. Ηλία Ανδριόπουλο, καθώς και την Δημοσιογράφο της ΕΡΑ Πύργου κ. Αθανασία Καρούμπαλη,  για την θερμή υποδοχή.   

Η Διευθύντρια του Σχολείου   

Νιβουρλή Ελευθερία       

Σύνολο: 565 

Επισκέψεις

Σύνολο: 566 , σήμερα: 2