Αρχική » Δράσεις » Συνέντευξη των μαθητών της Γ’ τάξης με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αρχαίας Ολυμπίας κ. Αντώνη Χρυσανθακόπουλο

Συνέντευξη των μαθητών της Γ’ τάξης με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αρχαίας Ολυμπίας κ. Αντώνη Χρυσανθακόπουλο

Μια ξεχωριστή συνέντευξη παραχώρησε, την Πέμπτη 04/04/24, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Αντώνης Χρυσανθακόπουλος στους μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου μας. Συνοδευόμενοι από τις εκπαιδευτικούς τους, κ. Σκύρλα Θεοδώρα και κ. Σκορδαλή Αιμιλία, οι λιλιπούτειοι ρεπόρτερ έθεσαν ερωτήσεις σχετικά με τη διοργάνωση και σημασία της τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, στα πλαίσια των δράσεων για τη συμμετοχή τους στο 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο «Έλα να σου μιλήσω για τον τόπο μου», που πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/04/24.

Επιπλέον, οι μικροί μαθητές είχαν τη χαρά να συναντήσουν και τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Αριστείδη Παναγιωτόπουλο, καθώς και την Αντιδήμαρχο Πολιτιστικών Δράσεων κ. Αθηνά Ηλιοπούλου και να συζητήσουν μαζί τους σχετικά με τον θεσμό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την υπέροχη και ζεστή φιλοξενία, καθώς και για την προθυμία τους να απαντήσουν στις ερωτήσεις των μικρών μαθητών!

Σύνολο: 25 

Επισκέψεις

Σύνολο: 26 , σήμερα: 2