Αρχική » Σημαντικά » εγγραφές » Διαδικασία Άρνησης εγγραφής μαθητής/τριας στην εισαγωγική τάξη του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου (ως Τρίτη 9.5.2023)

Διαδικασία Άρνησης εγγραφής μαθητής/τριας στην εισαγωγική τάξη του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου (ως Τρίτη 9.5.2023)

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων μαθητών/τριών στην Α τάξη του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου σας ενημερώνουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε για σοβαρούς λόγους την αποδοχή της εγγραφής στο σχολείο μας. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει και οι δυο γονείς ή κηδεμόνες να αποστείλετε το αργότερο μέχρι την Τρίτη 9.5.2023 Υπεύθυνη Δήλωση είτε μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου (mail@1dim-pyrgou.ilei.sch.gr) είτε να την καταθέσετε αυτοπροσώπως στο σχολείο μας. Στην Υπεύθυνη Δήλωση θα δηλώνετε ότι ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ/ΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΣΤΟ 1ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ, σύμφωνα με τους Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων που κυρώθηκαν από τα ΕΠ.Ε.Σ. των ΠΕΙ.Σ και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου έπειτα από την κλήρωση που διεξήχθη την 28η Απριλίου 2023.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Την παραπάνω υπεύθυνη δήλωση πρέπει να τη συμπληρώσουν και να την υποβάλουν ως Τρίτη 9.5.2023 ΜΟΝΟ όσοι αρνούνται την εγγραφή του παιδιού τους στο σχολείο (και οι 2 γονείς του παιδιού). Η μη αποστολή/προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης συνεπάγεται συναίνεση και εγγραφή.

Σύνολο: 300 

Επισκέψεις

Σύνολο: 301 , σήμερα: 2